logo trimsalon madivas

2018 12 15 babbel winster show 2018

In december 2018 was ik in december 2018 met Babbel op twee show's in Amsterdam.
Op beide shows werd zij de beste teef.

Lees er meer over op: frommadivas.nl

Crufts 2013Op uitnodiging van Luciana en Domenico De Vito was ik op de Crufts in Engeland, en heb daar Blu (Blu Emperor of Newfoundland Hills) uit Italie geshowd.
Het resultaat mag er wezen. Van de 17 reuen in de jeugd klasse 1e geworden en dan nog 4e beste reu.

certificaat 250pxbNovember 2012 - Na de Trim cursus in Engeland van Penny Shubert en Umberto Lehmann in 2010 ben ik dit jaar 2012 weer naar Engeland gegaan om van de beste show trimster van de wereld een Trimcursus te krijgen. Het was weer geweldig, veel geleerd en veel gedaan. Uiteraard ook weer vele internationale contacten gelegd en opgehaald. Dit keer was Penny alleen, en hebben we naast de Newfoundlander ook de Bernersennen hond en de Pyrineese Berghond gedaan. Natuurlijk met als resultaat dat het Trimmen van deze honden niet te zien is en het zo natuurlijk mogelijk is. Het is een hele kunst om het zo te doen en geweldig om de technieken van een dergelijk persoon te leren. Of het nu een Newfoundlander is of een Shi Shu of een krusing van rassen, deze techniek is op vele honden toepasbaar en het resultaat is bijzonder. Iedere keer is het weer geweldig om nascholing te krijgen van de besten van de wereld. Dit om tot een nog beter resultaat te komen dan voorheen.
mobiele trimsalon 250pxbOktober 2012. De mobiele HondenTrimsalon is klaar en in gebruik.
Trimmen in OostenrijkOp uitnodiging van de fokker van mijn kampioensreu heb ik in Oostenrijk enkele honden getrimd voor de Honden Show.
Bel ons voor info: +31 (0)620409932
Go to top