logo trimsalon madivas
'trimkamer kleinOnze vaste Trimsalon aan huis is Profesioneel ingericht en voorzien van alle gemakken voor Hond en Trimmer. Deze Trimsalon is zeer ruim van opzet en u bent dan ook van harte welkom om bij de Trimbeurt van uw hond aanwezig te zijn. U hoeft dus bij ons niet uw hond achter te laten maar u mag er gewoon bij zijn. Uiteraard kunt u ook naar huis gaan dan bellen we als de hond klaar is.
adresbord kleinUw hond heeft het voorrecht om een individuele behandeling te krijgen. Wij doen dus een hond per keer en dat betekent dat we alle aandacht voor uw hond hebben. Als we aan de vachtverzorging van uw hond beginnen dan maken we deze ook eerst af voor we aan de volgende hond beginnen.
mobiele trimsalon kleinAls eerste in Oost Nederland hebben wij een Mobiele Hondetrimsalon en kunnen dus bij u voor de deur uw hond de juiste vachtverzorging geven. Alles wat wij kunnen doen op onze vaste plek kunnen we ook bij u voor de deur. Heeft u geen tijd om naar ons toe te komen of bent u niet mobiel, dan kunt u een afspraak maken met ons en wij rijden de Trimsalon naar u toe. Wat wij nodig hebben is een stopcontact voor de stroom voorziening in de bus. Wassen, kammen plukken, knippen en scheren kan allemaal. Schroom niet en maak een afspraak.
Bel ons voor info: +31 (0)620409932
Go to top